Има Манхатънгейт с друга жена и дъщеря.  Служители на ДАНС

...
Има Манхатънгейт с друга жена и дъщеря.  Служители на ДАНС
Коментари Харесай

Иван Гешев хвърли бомба за Борисов: Разследван е, че дама е подписвала вместо него заповедите му като кмет и че е изнасял торби с кеш чрез пилота Витков от Авиоотряд 28

" Има " Манхатънгейт " с друга жена и щерка.  Служители на ДАНС и Министерство на вътрешните работи са ми казвали за пиците с кристали в Министерски съвет. Бойко Борисов го пази цялата страна. Щях да го попитам доста неща – да вземем за пример дали е имало следствие, което е прикрил още във времето, когато е бил кмет и до момента в който си е играел футбол и карти, е имал щатен човек, който да му подписва документите от негово име.
Щях да го запитвам дали са изнасяли чували с кеш в чужбина посредством водача Витков от “Авиоотряд 28″, дали е имало следствие и дали го е прикрил. Да, има следствие, да, скрито е ", съобщи Иван Гешев в студиото на ПИК, където беше поканил на спор Бойко Борисов, който предстоящо не се яви. 
Соня Колтуклиева, която в ефир се звъня на Бойко Борисов и хора от неговия екип, с цел да ги включи в ефир и да им дае опция да отрекат изказванията на Гешев, само че те прекъснаха позвъняванията.
“Интересно е дали Мая Христова не е изпратена като консул в Съединени американски щати, с цел да реализира договорка за покупката на една къща в “Манхатън ”, държавен парцел, в който живеят друга жена с щерка. Тази жена се споделя Галя и е работила в “Новинар ”. И по трите случаи имаше инспекции в прокуратурата и каузи, които са прикрити. Последната инспекция се развиваше на 7 юни. Питайте в този момент какво се случва с това следствие ”, сподели още Иван Гешев.
Той прикани самостоятелните медии да ревизират какво се случва с този парцел в Манхатън.
“Ако човек е мъж, ще излезе и ще каже: “Да, имам дете, уединен мъж съм, няма нищо неправилно. ” Детето не е отговорно. Но тази къща в Барселона се купува като през компании на Валентин Златев се заплащат 3 млн. евро. В подмяна компании на Валентин Златев получават европроекти за тази стойност ”, изясни Гешев. 
“Това е пране на пари. Използват се европроекти, купува се къща. Делото е прекъснато, дано го качат. В делото има доста забавно нещо – преносимият компютър на счетоводителя Асен Христов. В този преносим компютър се откриха доказателства за придвижвания на паричните средства. Валентин Златев му купува къща, като в подмяна получава европроекти ”, съобщи ръководителят на “Граждански блок ”.
Гешев разкри още, че по предписание на Бойко Борисов в този момент Емил Петров, брат на Пепи Еврото в този момент води 7-8 каузи.
За всичко казано от Гешев през днешния ден, той прикани Нова тв и бТВ, които са самостоятелни малките екрани, да създадат питане за тези обстоятелства, които изнесох.
“Христо Иванов е един юноша, който няма никакви правни познания. Това е все едно един зоолог да направи ремонт на нуклеарен реактор. Той би трябвало да бъде назначен в Българска академия на науките, по – интелигентен е от проф. Герджиков, тъй като промени Конституцията за 6 дни, а на другите им лиши месеци ”, сподели с подигравка Иван Гешев. “Щях да го запитвам по какъв начин по този начин като щурмува “Росенец ”, след това крещеше “Никога с Пеевски и Борисов ”, а в идващия миг им седна в скута ”, показа ръководителят на “Граждански блок ”.
И разкри, че и Христо Иванов е бил разследван поради документи, които сякаш той е подписвал, а съгласно експертизата подписите не са негови.

Гешев напомни и случая с “NEXO ”. “С “NEXO ” случая е, че чиновниците на компанията са спонсорирали Демократична България. Става въпрос за активност с милиарди. Най-важното и забавно, което би трябвало да бъде запитано е да наблюдава придвижването на парит, тъй като имаше подозрения за финансиранен на съветски неща, на Ал-Кайда или Хамас?! ”, сподели Гешев.  Предвид обстоятелството, че това дело се приключи, тук забавния въпрос е назначи ли се експертиза и ак не е – за какво?! Проследени ли паричните потоци, има ли пране на паари, има ли финансиране на тероризъм?! И кой опъна чадър?! 
Гешев сподели още, че Ваня Григорова и Мая Манолова са финансирани от Движение за права и свободи и ГЕРБ.

Гласувайте за " Граждански блок " с бюлетина 17!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР